Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO.

Van goede kwaliteit Het Serum van de huidzorg voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Serum van de huidzorg voor verkoop
Dank voor uw nadenkende dienst, het is verbazend, zijn uw producten zeer populair in onze Europese markt

—— Laura

Uw wittende producten zijn zeer goed, in het bijzonder is het effect, mijn klanten als het

—— Amey

Magneetmasker, houd ik van het zodat veel, hoop wij een behulpzame verhouding op lange termijn hebben

—— Ayomide Azeez

Ik ben online Chatten Nu

HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO.

1 2 3 4
HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO. HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO. HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO. HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Schoonheidswinkel, Herbicos
Aantal werknemers : 600~above
Jaarlijkse omzet : 580million-600million
Opgericht Jaar : 1985
Export pct : 90% - 100%
Location: Guangdong, China (Mainland)
Ownership: Sole Proprietorship
Main Products: Cosmetics( Mask/ Hair Care Products / Cream / Soft Mask Powder / Toner
Procuct Certifications: GPMC Europe,Top Ten cosmetic OEM manufacturer,Excellent cosmetics manufacturers in China,Excellent c

      Van de Huini (Internationaal) Schoonheid Co., is een professionele kosmetische fabrikant 24 jaar, wat in 1992. met gediplomeerde GMPC & FDA & ISO22716 werd opgenomen. De fabriek heeft 50.000 vierkante metersgebied, en er zijn 600 personeelsleden in de fabriek. Ons hoofdkantoor wordt gevestigd in Australië met ons eigen landbouwbedrijf, en wij hebben tak in Hongkong, Thailand, en de V.S. Onze fabriek wordt gevestigd in het toneelhuini-Industrieterrein in Huadu-District, Guangzhou, is het strikt uitgerust met internationale geavanceerde GMP (Good manufacturing practice) standaardworkshops en 20 internationale standaardproductielijnen. Het was verklaard door ISO9001: 2000 in 2002. Met sterke en regelmatige financiële steun, volledige productenstructuur, evenals de geavanceerde professionele technologie en R&D-capaciteit, hebben wij innumerous prima OEM/ODM-producten voor onze klanten verstrekken.

     Onze producten omvat huidzorg, haarverzorging, lichaamsverzorging, professionele KUUROORDlijn en niet-geweven beschikbare producten. En nu, hebben wij 4 belangrijke merken: Waily, Herbicos, Schoonheidswinkel, en Avenis, die met 6000 schoonheidssalonnen en 1500 chainstores. Wij zijn nu kosmetische OEM van China top 10 fabrikant. Wij worden gepoogd klanten beste kwaliteitsproducten, beste concurrerende prijzen en de beste diensten aan te bieden.

     Gesitueerd in het mooie en bevallige Huini-Industrieterrein in Huadu, bezit Guangzhou, het R&D-Centrum volledige laboratoria en geavanceerde wetenschappelijke precisieinstrumenten. Het bepleit eerst het principe van wetenschap en technologie en geeft voorrang aan het gebruik van kwaliteitspersoneel. Het centrum bestaat uit een groep internationale prima R&D-elites, waaronder er 3 artsen, 12 postuniversitairen en 18 professionele technische ingenieurs zijn. Wij onderzoeken en ontwikkelen meer dan 2000 nieuwe producten gemiddeld per jaar.
het centrum bezet de belangrijke positie in de schoonheidsindustrie en het doel om „gerealiseerd door technologie“ met de voordelen van professioneel R&D, gespecialiseerde ervaring en kostenbesparing, enz. te leiden.

Om de kosten van cliënten te minimaliseren en hun winsten maximaliseren heeft lang het doel Internationaal) de Schoonheidsco. van van Huini (. De GMP workshop van Huini bezet een gebied van 3.920 vierkante meters, waaronder meer dan 2.300 vierkante meters tot de schone streek behoren. Met de internationaal professioneel technisch begeleiding geavanceerd van productiefaciliteiten (als het emulgerende materiaal dat uit Duitsland en Italië wordt ingevoerd, de waterkoelingsmachines van de V.S., de Amerikaanse compressor van de propellerlucht en het onderwijssysteem van Siemens, enz.) en marketing plan, zouden wij de volledige gecoördineerde dienst voor u van het ontwerp, concept, selectie van bron aan het pakket van product willen verlenen, toelatend uw merk op de bovenkant die van huidige tendens, uw product verbetert
concurrentievermogen en het maximaliseren van het aantal van uw klanten.

 

 

Contactgegevens
HUINI (INTERNATIONAL) BEAUTY CO.

Contactpersoon: Ms. Icy Lee

Tel.: 86-20-36870051

Fax: 86-20-36864281

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)